Παναθηναϊκός – Αρης 2-0: Δεν είχε όρεξη για νέες περιπέτειες

Παναθηναϊκός – Αρης 2-0: Δεν είχε όρεξη για νέες περιπέτειες
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ.(ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός μετά τις εντός έδρας γκέλες με Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1), αυτή τη φορά δεν είχε όρεξη για περιπέτειες κι επέστρεψε στις νίκες, με 2-0 επί του Αρη στην 25η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινο» ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3’ με δυνατό σουτ του Μπακασέτα και στο 5’ ο ίδιος παίκτης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κουέστα. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος με τον Αρη πελαγωμένο να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα. Στο 18’ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ιωαννίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 47’ κεφαλιά από τα δύο μέτρα του Ζαμόρα έφυγε άουτ και στο 52’ ο Ιωαννίδης με πέναλτι έκανε το 2-0. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπερνάρντ από εκτέλεση φάουλ και η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου. Την παράβαση είδε το VAR που κάλεσε τον ρέφερι να δει τη φάση κι έτσι υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Πανό από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τα Τέμπη απλώθηκε στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης όσος ήταν και ο αριθμός των θυμάτων. Το πανό έγραφε «Οι ψυχές των νεκρών στην κόλαση των Τεμπών. Ήταν η θυσία για τις μίζες των πολιτικών».

Στο 60’ ο Αρης που βγήκε στην επίθεση έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκαρσία που έσωσε ο Ντραγκόβσκι. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός «έσβησε» το ματς και διαχειρίστηκε έξυπνα το υπέρ του σκορ, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν χώρους να απειλήσουν. Μάλιστα στο 88’ ο Αράο πήγε να βάλει με πλασέ το τρίτο γκολ αλλά οι αμυντικοί του Αρη έδιωξαν επάνω στη γραμμή.

Ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ έδειξε κίτρινες στους Μλαντένοβιτς, Οντουμπάτζο, Αράο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Ούγκο, Ακαϊντίν, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσέριν (80’ Αράο), Μπακασέτας (89’ Βιλένα), Παλάσιος (80’ Μαντσίνι), Μπερνάρντ (91’ Λημνιός), Ιωαννίδης (80’ Σπόραρ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μπράμπετς, Ρόουζ, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (71’ Βέλεθ), Τζούρασεκ (46’ Γκαρσία), Νταρίντα, Ζαν Ζουλ (71’ Φεράρι), Ζαμόρα, Σουλεϊμάνοφ (84’ Φετφατζίδης), Μορόν (46’ Ανσαριφάρντ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter