Παναθηναϊκός: Ασφαιρος στην Λεωφόρο, έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Ασφαιρος στην Λεωφόρο, έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κράτησε τον Παναθηναϊκό στο… μηδέν στην Λεωφόρο, ενώ είχε δοκάρι και θα μπορούσε να αποδράσει με το «διπλό». Οι «πράσινοι» πέτυχαν γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Καρλίτος, ωστόσο ήταν οφσάιντ και ακυρώθηκε. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για το τριφύλλι φέτος στην έδρα του.

Η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας και έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία. Στο 12’ Γκαγιέχος έκλεψε την μπάλα από τον Αλεξανδρόπουλο, προχώρησε, έπιασε το σουτ και η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι.

Οι πράσινοι σε αυτό το διάστημα απείλησαν μία φορά. Στο 38’ ο Ρούμπεν Πέρεθ έπιασε δυνατό σουτ και ο Βούρος έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή, ενώ ο Επασί ήταν εκτός εστίας.

Ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου στο 58’ με δυνατό σουτ του Μπαλογιάννη, με τον Μπρινιόλι να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο 90’ η μπάλα στρώθηκε στον Μαουρίτσιο, αλλά το τελείωμα του ήταν κάκιστο.

O Γκορτσίλας (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη στους Βέλεθ, Σάλρια, Νέιρα, Μεγιάδο, Μαρινάκη, Επασί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος (60’ Μαουρίτσιο), Πέρεθ, Βιτάλ (81’ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (81’ Παλάσιος), Ιωαννίδης (63’ Βιγιαφάνιες), Καρλίτος.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Βούρος, Μεγιάδο, Γκαγιέχος, Νέιρα (22’ Καμάου), Λάμπρου (81’ Γιαννούλης), Τοράλ, Ντουρμισάι (72’ Καστάνιος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter