Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Ο Αϊτόρ τον κράτησε στην κορυφή

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Ο Αϊτόρ τον κράτησε στην κορυφή

Ο Αϊτόρ ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης (2-0) με την οποία έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ, ενώ έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Οι πράσινοι είχαν πρόβλημα στη δημιουργία στο πρώτο ημίχρονο και γι’ αυτό δεν μπόρεσαν να «τρυπήσουν» την καλά στημένη άμυνα του Αστέρα. Στο 16’ η μπάλα στρώθηκε στον Κώτσιρα στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 14’ ο Λοντίγκιν έκανε λάθος, ο Σουρλής σούταρε σε κενή εστία με τον Βαγιαννίδη να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 28’ ο Σίτο σέντραρε, ο Καλτσάς έπιασε σουτ στην κίνηση με τον Λοντίγκιν να αποκρούει την μπάλα με το αριστερό πόδι.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ στην πρώτη οργανωμένη επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50’ ο Μαντσίνι σέντραρε και ο Αϊτόρ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γραμματικάκη (1-0).

Για τους πράσινους ήταν εκτός αγώνα ο τραυματίας Ιωαννίδης και στο 61’ αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο δεύτερος φορ της ομάδας, ο Σπόραρ. Παρόλα αυτά το τριφύλλι πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 74’ ο Αϊτόρ σέντραρε και ο Γεντβάι με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο Παπαπέτρου στο 91’ απέβαλε τον Αλάγκμπε και έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αϊτόρ, Τζουκάνοβιτς, Μάντζη, Κρέσπι, Ζουγλή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (86’ Λημνιός), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πέρεθ (86’ Ακαϊντίν), Μπερνάρ (86’ Ζέκα), Βέρμπιτς (27’ Αϊτόρ), Μαντσίνι, Σπόραρ (61’ Τσοκάι).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γραμματικάκης, Χουχούμης (86’ Αλβαρες), Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκαρθία, Σουρλής (58’ Ζουγλής), Αλάγκμπε, Μουνάφο (73’ Γιαμπλόνσκι), Σίτο (46’ Κρέσπι), Μάντζης, Καλτσάς (73’ Μπαρτόλο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter