Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην προεδρία της ΠΑΕ ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην προεδρία της ΠΑΕ ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά από έξι χρόνια, επιστρέφει στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου. Σε ανακοίνωση του ΓΕ.ΜΗ προκύπτει ότι μοναδικές διαφορές στην πράσινη ΠΑΕ είναι ότι από μέλος του ΔΣ έγινε πρόεδρος ο Αλαφουζος και ότι ο Μαυροκουκουλάκκης από πρόεδρος έγινε αντιπρόεδρος, αλλά διατήρησε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕ.ΜΗ: «Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ. Την 09/07/2022 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 2909714 το από 08/07/2022 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ και αριθμό ΓΕΜΗ 330401000 σύμφωνα με το οποίο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα και παμψηφεί τον κ. Ιωάννη Αλαφούζο στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., τον κ. Εμμανουήλ Μαυροκουκουλάκη στη θέση του Ά Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου, τον κ. Ιωάννη Παναγιωτίδη στη θέση του Αντιπροέδρου ‘Β του Δ.Σ. και τον κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη στη θέση του ΄Γ Αντιπροέδρου του Δ.Σ.».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter