Παναθηναϊκός: Επίθεση στα γραφεία της ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Επίθεση στα γραφεία της ΠΑΕ
Φωτογραφία αρχείου

Επίθεση έγινε την Κυριακή το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «live sport». Ομάδα αγνώστων πέταξε τρικάκια και έγραψε συνθήματα στους τοίχους των γραφείων της ομάδας, ενώ από πέτρα ράγισε ένα τζάμι.

Είχε προηγηθεί πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα την προηγούμενη Τετάρτη (9/2) επίσκεψη περίπου 50 φιλάθλων του Τριφυλλιού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και τις διαδοχικές ήττες από Αστέρα, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Οι οπαδοί που πήγαν στο Κορωπί προκάλεσαν ζημιές και η αστυνομία προχώρησε σε 10 συλλήψεις.

Στην ΠΑΕ επικρατεί έντονη ανησυχία, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την μεθεπόμενη Κυριακή στην Λεωφόρο, όπου λογικά θα διεξαχθεί με την παρουσία τουλάχιστον 7.500 φιλάθλων, καθώς αναμένεται να αλλάξουν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στους αθλητικούς χώρους.

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ φαίνεται να έχουν ξεπεράσει το συμβάν που έγινε στο προπονητικό κέντρο και έχουν επικεντρωθεί τόσο στο Κύπελλο που αποτελεί και βασικό στόχο της ομάδας όσο και στην συνέχεια της μάχης για την είσοδο στα πλέϊ οφ του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter