Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή επιστροφή μέσω… Πράγας – Ανακοίνωσε Ζόνας Τορό

Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή επιστροφή μέσω… Πράγας – Ανακοίνωσε Ζόνας Τορό

Επιστροφή έπειτα από πέντε χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» φορούν ξανά, έπειτα από τη σεζόν 2017-18 το «ευρωπαϊκό» τους «κοστούμι», μπαίνοντας στον «χορό» των προκριματικών της τρίτης τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Cosmote Sport 2) στην Πράγα τη Σλάβια, στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Πρόκειται για μία απαιτητική αποστολή, δεδομένου του γεγονότος πως η Σλάβια τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει αξιόλογες ευρωπαϊκές πορείες, ωστόσο οι «πράσινοι», έχοντας τον «αέρα» ενός εξαιρετικού φινάλε στην περσινή σεζόν (Κυπελλούχοι Ελλάδος) θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δημιουργώντας βάσεις για τη ρεβάνς στη Λεωφόρο, μία εβδομάδα αργότερα (11/8).

Το έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δυσκολεύει από τις απουσίες των Μπαρτ Σένκεφελντ και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Αμφότεροι έμειναν στην Αθήνα λόγω ίωσης.

Ανακοίνωσε Ζόνας Τορό

To πρωί της Πέμπτης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή. Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Ζόνας Τορό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με το «τριφύλλι».

Ο Ζόνας Γκάμπριελ ντα Σίλβα Νούνες, γνωστότερος ως Τορό, γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1999 στην πόλη Μπελέμ ντε Σάο Φρανσίσκο της Βραζιλίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με αυτή τη συμφωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζονάς Τορό, ο οποίος αναμένεται να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, είτε μέσω παραχώρησής του ως δανεικό, είτε αρχικά αγωνιζόμενος στη Β’ ομάδα του «τριφυλλιού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter