Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με την Φένλο 2-2 (5-3 στα πέναλτι) στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία

Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με την Φένλο 2-2 (5-3 στα πέναλτι) στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια στην Ολλανδία. Μετά την ισοπαλία (1-1) με την Αλ Τααβόν και την ήττα από την Αλκμάαρ (3-0), οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) με την Φένλο, ομάδα β’ κατηγορίας και στα πέναλτι που ακολούθησαν για την τυπική ανάδειξη νικητή, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 5-3.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκαναν την καλύτερη δημιουργικά εμφάνιση της προετοιμασίας στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισαν δίκαια προηγούμενοι στο σκορ. Στην επανάληψη οι συνεχείς αλλαγές αποσυντόνισαν την ελληνική ομάδα.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με τον Μπράκεν (10’) αλλά οι «πράσινοι» γύρισαν το ματς με γκολ των Αϊτόρ (38’) και Ενγκμπακοτό (45’). Στο 72’ ο Φαν Ρούιχεν με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στα πέναλτι ευστόχησαν και οι πέντε παίκτες του «τριφυλλιού» (Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Αγιούμπ, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης).

ΦΕΝΛΟ: Ζίμα, Ντα Γκράσα, Κόγκλιν, Χούπερτς, Ντε Μπουρ (80’ Πάτσονικ), Μπράκεν (85’ Σμανς), Φαν Ντάικ (61’ Φαν Ρούιχεν), Εσανούσι (61’ Γιάνσεν), Ρέμερ, Μάνστερς (46’ Λέλινταλ), Βερχέιγεν (61’ Σχρόιγεν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (64’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Χουάνκαρ (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Βέλεθ (60’ Σερπέζης), Σιδεράς (60’ Ρόμπι), Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Πέρεθ (46’ Αγιούμπ), Αϊτόρ (46’ Πέρεθ). Ενγκμπακοτό (46’ Σαβιέρ), Καρλίτος (46’ Μπουζούκης), Ιωαννίδης (46’ Μακέντα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter