Παναθηναϊκός και άλλοι… τρεις στην Ευρώπη με απόλυτο νικών

Παναθηναϊκός και άλλοι… τρεις στην Ευρώπη με απόλυτο νικών

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με… σπασμένα φρένα την πορεία του στη φετινή Super League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης», χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αϊτόρ, σημειώνοντας την έβδομη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Όγδοο γκολ για Αϊτόρ, έβδομη νίκη – Επικράτησε 1-0 του Αστέρα

Οι «πράσινοι» απολαμβάνουν την κορυφή της Super League, έχοντας την απόλυτη συγκομιδή μέχρι στιγμής με 21 βαθμούς, έναντι 14 της δεύτερης ΑΕΚ. Πέραν τούτου, οι κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν κατορθώσει να βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες οι οποίες δεν έχουν ούτε… μισή απώλεια στις υποχρεώσεις τους στα εγχώρια πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα, καθώς από τα δεκάδες πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ευρώπη, μόνο ο Παναθηναϊκός, η Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία, η Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο και η Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν (αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League) μετρούν μόνο νίκες στις εν λόγω διοργανώσεις.

Οι Ντουντελάνζ και Καραμπάχ έχουν οκτώ νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με τον Παναθηναϊκό και Φερεντσβάρος να ακολουθούν με επτά στα επτά στα ματς πρωταθλήματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter