Παναθηναϊκός: Κίνδυνος τιμωρίας μέχρι τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Παναθηναϊκός: Κίνδυνος τιμωρίας μέχρι τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνστσαντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό, με άρθρο που περιλαμβάνει και τιμωρία έδρας. Η δίωξη αφορά σε επεισόδια που  έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β που αναφέρεται σε «είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου» και επισύρει ποινή 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 50.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ.

Η δίωξη του εισαγγελέα δεν αφορά σε κάτι που αναφερόταν στο φύλλο αγώνα ή από την -αρχική- έκθεση του παρατηρητή, αλλά υπήρξε πιθανώς συμπληρωματική έκθεση, ενδεχομένως κι από την αστυνομία, καθώς είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα του Τύπου, επεισόδιο οπαδών με την αστυνομία έξω από την θύρα 14 της Λεωφόρου πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού….

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ.3ε’, 4β’, 5α’ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter