Παναθηναϊκός -Λαμία 3-1: Με την ποιότητα και τη σφραγίδα του Μπερνάρντ

Παναθηναϊκός -Λαμία 3-1: Με την ποιότητα και τη σφραγίδα του Μπερνάρντ

Ο Παναθηναϊκός με ηγέτη και σκόρερ τον Μπερνάρντ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Λαμίας με 3-1, αφού ανέτρεψε το σκορ και αφού έχασε σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ, στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Αξιοσημείωτο ότι το ματς έγινε στη Λεωφόρο με κλειστή τη θύρα 13 εξαιτίας της τιμωρίας των “πράσινων” από τη ΔΕΑΒ λόγω ενός υβριστικού πανό κι ενός κορεό των οργανωμένων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πάντως οι οπαδοί κρέμασαν στα κάγκελα νέο πανό που έγραφε “Βάλτε λουκέτο στη Βουλή όχι στη 13”.

Οπως και στη κανονική διάρκεια έτσι και σήμερα, η Λαμία αιφνιδίασε τους γηπεδούχους στο 14ο λεπτό. Ο Σλίβκα εκμεταλλεύτηκε την λάθος πάσα προς τα πίσω του Κώτσιρα, πήρε την μπάλα, πλησίασε στην περιοχή του Ντραγκόφσκι και εκτέλεσε με άψογο τρόπο για το 0-1. Ομως η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση και στο 18′ ισοφάρισε με σουτ του Τσέριν από γύρισμα του Αράο.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και έχασε δωρεία ευκαιριών με Σπόραρ, Ιωαννίδη, Μπερνάρντ, ενώ είχε δοκάρι στο 41′ με τον Σπόραρ.
Ιδιο σκηνικό και στο β’ μέρος με τους γηπεδούχους να ξοδεύουν ευκαιρίες και τελικά τη λύση να τη δίνει ο Μπερνάρντ στο 60′ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ (2-1).

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν και για 3ο γκολ τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Ομως ο βραζιλιάνος Μπερνάρντ στο 88′ με το 9ο γκολ του, σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στο 88′ με το 3-1.
Ο διαιτητής Παπαπέτρου “κιτρίνισε” τους Σιμόν, Τζανετόπουλο, Κορνέζο, Τζανδάρη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Αράο, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Τσέριν (90′ Ζέκα), Μπακασέτας (90′ Τζούρισιτς), Μπερνάρντ (92′ Βέρμπιτς), Σπόραρ (71′ Παλάσιος), Ιωαννίδης (90′ Γερεμέγεφ).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες (70′ Τσούκαλος), Σλίβκα, Σιμόν (70′ Στάνκο), Μάλτσι, Τσιλούλης (57′ Βασιλαντωνόπουλος), Αμαράλ (53′ Σίντκλεϊ), Λέικ (57′ Τόσιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter