Παναθηναϊκός – Μακάμπι 1-2: Εχασε γκολ με το… τσουβάλι το «τριφύλλι» – Δείτε τα τέρματα της αναμέτρησης (Video)

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 1-2: Εχασε γκολ με το… τσουβάλι το «τριφύλλι» – Δείτε τα τέρματα της αναμέτρησης (Video)

Ο Παναθηναϊκός είχε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στη Λεωφόρο και στο τέλος η Μακάμπι τον τιμώρησε και του πήρε τη νίκη (1-2) και την πρόκριση στους «32» του Conference League.

Η Μακάμπι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 20’ ο Κορνούντ έκανε την σέντρα, ο Λοντίγκιν έχασε τη φάση και ο Ντέιβιντ μέσα από την μικρή περιοχή σκόραρε με το κεφάλι για το 0-1. Οι Ισραηλινοί προσπάθησαν στη συνέχεια με μπαλιές στη πλάτη τη άμυνας του Παναθηναϊκού να αιφνιδιάσουν και πάλι και στο 26’ ο Πιερό πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε για φάουλ στον Σένκεφελντ. Και στο 30’ οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τακουνάκι του Ιωαννίδη που έσωσε με διπλή προσπάθεια ο Κεούφ.

Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε ορμητικός κι έκλεισε την Μακάμπι στην περιοχή της. Στο 56’ ο Κεούφ έδιωξε εντυπωσιακά φάουλ του Αϊτόρ και 64′ Τρομερή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Αρχικά ο Κεούφ έκανε τρομερή επέμβαση στην κεφαλιά του Ιωαννίδη με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί και στο 70’ είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά και πάλι ο Κεούφ έδωσε το σουτ του Μαντσίνι. Όμως η μπάλα τιμώρησε σκληρά τους «πράσινους» καθώς στην πρώτη επίθεση της στο β’ μέρος (75’) ο Τσέρι από ένα γλίστρημα του Βαγιαννίδη πήρε τη μπάλα από τον Κορνούντ στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 της Μακάμπι.

Κι ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ήρθε η κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 89’ να μειώσει σε 1-2 και να δώσει ελπίδες ξανά στην ελληνική ομάδα. Όμως η Μακάμπι άντεξε και πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ κιτρίνισε τους Χουάνκαρ, Κορνούντ, Πιερό, Χαγκάγκ, Τζάμπερ, Σένκεφελντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ (80’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Βιλένα (69’ Τσέριν), Μπερνάρντ, Παλάσιος (69’ Μαντσίνι), Αϊτόρ (89’ Σπόραρ), Ιωαννίδης.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Κεούφ, Γκέρσον, Σεκ, Σούντγκρεν (46’ Φέινγκολντ), Κορνούντ (80’ Ποντγκορεάνου) , Τσέρι (80’ Χαλαϊλί) , Καφουμάνα, Μοχάμεντ (32΄Τζάμπερ), Χαγκάγκ, Ντέιβιντ (67’ Ρεφαέλοφ), Πιερό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter