Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Το τζάμπολ και η μετάδοση του κρίσιμου Game 5

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Το τζάμπολ και η μετάδοση του κρίσιμου Game 5

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία μεγάλη βραδιά. Σίγουρα την κρισιμότερη της σεζόν μέχρι τώρα, καθώς υποδέχεται τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για το 5ο και καθοριστικό ματς στα πλέι οφ της Euroleague. Τα δεδομένα είναι απλά, ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου.

Τα εισιτήρια του καθοριστικού ματς, (το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 21:15 με τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports Prime) εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τη Μεγάλη Παρασκευή, με τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του να στοχεύουν ώστε να ολοκληρώσουν ό,τι ξεκίνησαν στο Βελιγράδι, όπου βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο αλλά επέστρεψαν με τη νίκη που τους έδωσε το δικαίωμα να παίξουν… τα ρέστα τους στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την πρόκριση.

«Είναι πολύ καλή σειρά κόντρα στη Μακάμπι. Τώρα έχουμε και πάλι το πλεονέκτημα έδρας μετά τη μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι. Κερδίσαμε πολλά μεγάλα ματς τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ, απέναντι σε πολλές μεγάλες ομάδες και η Μακάμπι επίσης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίξουμε στο 100% για να κερδίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε για το αποψινό ματς ο Εργκίν Αταμάν.

«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει πολύ καυτή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε κερδίσει ήδη δύο φορές εκεί και πιστεύω πως μπορούμε και τρίτη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και θα πάμε με πίστη να παίξουμε το μπάσκετ μας», σημείωσε από την πλευρά του ο προπονητής της Μακάμπι, Όντετ Κάτας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Η σειρά

23/4 Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91

25/4 Παναθηναϊκός – Μακάμπι 95-79

30/4 Μακάμπι – Παναθηναϊκός 85-83

2/5 Μακάμπι – Παναθηναϊκός 88-95

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter