Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ: Δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας για να μην «ξεγυμνωθεί» εκ νέου

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ: Δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας για να μην «ξεγυμνωθεί» εκ νέου

Κατόπιν τραγωδίας και για να προλάβει τα χειρότερα και να μην «ξεγυμνωθεί» πάλι από τους χούλιγκαν η ΕΛ.ΑΣ. παίρνει σήμερα (9/8) ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στο «Απ. Νικολαϊδης» (21.00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, τα μέτρα της, για τον φόβο της εκδίκησης…

Το παιχνίδι είχε χαρακτηριστεί «υψηλού κινδύνου» από την UEFA, γι’ αυτό και απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών εκατέρωθεν αλλά και τι μ’ αυτό; Τα ίδια ίσχυαν και για το ματς ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ και είδαμε όλοι τα όσα τραγικά συνέβησαν. Έτσι απόψε τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι δρακόντεια και η περιοχή γύρω από το γήπεδο της Λεωφόρου θα είναι –θεωρητικά- ασφυκτικά για όλους. Ολόκληρη η διαθέσιμη δύναμη της ΓΑΔΑ έχει τεθεί επί ποδός και από χθες το απόγευμα κιόλας υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία στους γύρω δρόμους.

Παράλληλα, γίνονται συνεχώς έλεγχοι για να μην περάσουν αυτοκίνητα με Γάλλους οπαδούς σε κρίσιμα σημεία (λιμάνια κι εισόδους των εθνικών οδών), καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι οπαδοί της Μαρσέιγ και της ιταλικής Λιβόρνο (οι οπαδοί και των δύο είναι αδελφοποιημένοι με τους ομολόγους τους της ΑΕΚ) έχουν εκδηλώσει την πρόθεση τους να έρθουν την Αθήνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter