Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0, σε ένα ντέρμπι χωρίς φάσεις

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0, σε ένα ντέρμπι χωρίς φάσεις

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κακοποίησαν το ποδόσφαιρο στην Λεωφόρο, το ντέρμπι είχε ελάχιστες καλές στιγμές και το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας.

Από το ξεκίνημα του το παιχνίδι είχε ένταση και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Οι ποδοσφαιριστές κυρίως του τριφυλλιού έκαναν λάθη, ενώ με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου δεν είχε δημιουργηθεί ούτε υποψία φάσης. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πιο παθητικό ρόλο και ήταν προφανές ότι ήθελαν να χτυπήσουν στην κόντρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους βγήκε το πλάνο.

To θέαμα σε όλο το πρώτο 45λεπτο ήταν κάκιστο και η μοναδική καλή στιγμή σε αυτό το διάστημα έγινε στο 41’. Ο Χουάνκαρ σέντραρε από αριστερά και ο Μακέντα αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 44’ ο Λόπες έκλεψε την μπάλα από τον Βιγιαφάνιες έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, όμως η τελική του προσπάθεια ήταν πολύ κακή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στον αγώνα τον Ελ Αραμπί αντί του Λόπες για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντικατέστησε τον Μακέντα με τον Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει την μεγάλη φάση, ενώ ο Ολυμπιακός επιθετικά εξακολούθησε να είναι κακός.

Στο 80’ ο Βιτάλ σέντραρε, ο Ιωαννίδης έπιασε την κεφαλιά και μετά από παρέμβαση του Βατσλίκ η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

O Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βιγιαφάνιες, Μπα, Μασούρας, Μανωλά, Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μαουρίτσιο (81’ Αλεξανδρόπουλος), Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (66’ Βιτάλ), Παλάσιος, Μακέντα (46’ Ιωαννίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (66’ Καρμπόβνικ), Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μπα, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας (58’ Βαλμπουενά), Λόπες (46’ Ελ Αραμπί), Τικίνιο (85’ Βρουσάι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter