Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 1- 2: Έκανε βήματα πίσω…

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 1- 2: Έκανε βήματα πίσω…

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός για μια ακόμη φορά στα φιλικά της νέας σεζόν και έχασε με 2-1 από τον Παναιτωλικό σε φιλικό ματς σήμερα (21/8) στη Λεωφόρο και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει κερδίσει ούτε ένα φιλικό στην προετοιμασία του…

Οι «πράσινοι» που φωνάζουν καιρό τώρα ότι θέλουν μεταγραφές σε όλες τις γραμμές τους και πάλι είχαν κενά στην άμυνά τους, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι, δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και είναι εμφανές ότι η ομάδα υστερεί πολύ σε ποιότητα.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός είχε κι αυτός προβλήματα κυρίως στη μεσαία αλλά ήξερε τι ζητούσε στο χορτάρι.

Στο 38′ ο Μαουρίσιο ανατράπηκε από τον Λούι και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χστζηγιοβάννης κι έκανε το 1-0. Όμως στο 43′ από κόρνερ του Ντίας, ο Φλόρες με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό. Στο 83’ ήταν σειρά του Παναιτωλικού να κερδίσει πέναλτι και ο Μπαρμπόσα που το εκτέλεσε έκανε το 1-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σαρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Βιγιαφάνες), Μακέντα (62΄ Καρλίτος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Μάλης (76΄Βργκοτς) , Χουχούμης (85΄ Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73΄ Μόρσεϊ), Φλόρες (85΄ Μπελεβώνης), Καρέλης (76΄ Βέργος), Ντίας

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter