Παναθηναϊκός: Πρώτη νίκη σε φιλικό, 3-2 τη Λαμία με ανατροπή

Παναθηναϊκός: Πρώτη νίκη σε φιλικό, 3-2 τη Λαμία με ανατροπή

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό (και αυτό κεκλεισμένων των θυρών) πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του νίκη σε παιχνίδι προετοιμασίας! Και την πέτυχε με ανατροπή 3-2 στο φινάλε του ματς επί της Λαμίας.

Οι «πράσινοι» με τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Βιτάλ, έδειξαν και πάλι χτυπητές αδυναμίες τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχουν πετύχει νίκη στα οκτώ φιλικά που έχουν δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους…

Στο 31′ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ όταν από κόρνερ του Λούντκβιστ ο Μαουρίσιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Όμως στο επόμενο λεπτό (32’), η Λαμία ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Ορτέγκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 75’ σε μια αντεπίθεση της Λαμίας από τα αριστερά, ο Σαραμαντάς έκανε τη σέντρα και ο επερχόμενος Βλαχομήτρος έκανε το 2-1 για τη Λαμία.

Τελικά και μετά τις πολλές αλλαγές της Λαμίας, που απορυθμίστηκε ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και πέτυχε δύο γκολ στο φινάλε, φτάνοντας στην ανατροπή. Στο 86’ ισοφάρισε 2-2 με καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Μπουζούκη και στο 90’ πέτυχε το 3-2 καθώς από σέντρα του Χουάνκαρ, ο Καρλίτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Σάντσες (61΄Κώτσιρας), Πούγγουρας (61’ Βέλεθ), Σάρλια, Βιτάλ (61’ Βιγιαφάνιες), Χατζηθεοδωρίδης (61’ Χουανκάρ), Ρούμπεν (74’ Αθανασακόπουλος), Μαουρίσιο, Αϊτόρ (70’ Μπουζούκης), Λούντκβιστ, Μακέντα (70’ Καρλίτος).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σκόνδρας (62’ Μαζουλουξής), Αντέτζο (62’ Βύντρα), Ορτέγκα (56’ Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος (83’ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Τζανδάρης (83’ Μαργαρίτης), Νούνιες (76’ Τρουμπούλος), Γκέντζολου (36’ Τιρόνε, 83’ Προβυδάκης), Καραμάνος, Ελευθεριάδης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter