Παναθηναϊκός: Πρώτη νίκη στα φιλικά, 1-0 την Αλ Ντουχαϊλ

Παναθηναϊκός: Πρώτη νίκη στα φιλικά, 1-0 την Αλ Ντουχαϊλ

Ο Παναθηναϊκός έκανε σεφτέ στις νίκες στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, επικρατώντας 1-0 της Αλ Ντουχαϊλ στην Αυστρία.

Οι πράσινοι έχασαν διπλή ευκαιρία στο 4’ με τους Παλάσιος, Ιωαννίδη. Στο 6’ και στο 13΄ο σύλλογος από το Κατάρ απείλησε με τον Ολούνγκα, ενώ στο 18’ ο Αϊτόρ δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Καλύτερος παίκτης για το τριφύλλι στο πρώτο 45λεπτο ήταν ο Γκανέα, ο οποίος στο 29’ τροφοδότησε τον Καρλίτος το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 34’ ο μπακ του Παναθηναϊκού έβγαλε νέα σέντρα με τον Αϊτόρ να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 44’ ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αϊτόρ στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλαξε και όλη την ενδεκάδα.

Στο 58΄ο Σάρλια τροφοδότησε τον Παλάσιος, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 67’ η Αλ Ντουχαϊλ απείλησε και πάλι με τον Ολούνγκα, όμως αντέδρασε σωστά ο Μπρινιόλι και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 80’ ο Καμπετσής τα έκανε όλα σωστά εκτός από το πλασέ, καθώς έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε για το φιλικό ότι «ήταν διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο και λόγω των καιρικών συνθηκών. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που είχε αρκετή ζέστη. Η Αλ Ντουχαΐλ είναι μια από τις καλές ομάδες. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε κάποιους παίκτες. Σίγουρα έχουμε διακυμάνσεις σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού, είτε σε κατοχή, είτε σε ανασταλτική λειτουργία. Έχουμε και καλά και κακά σημεία. Είναι λογικό αυτή την περίοδο με τον αριθμό των προπονήσεων που έχουμε. Οι προβληματισμοί φέρνουν περισσότερη δουλειά και αυτοσυγκέντρωση για να βελτιωνόμαστε. Δεν έχω παράπονο από τη δουλειά των παικτών μου και τη συμπεριφορά τους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (63’ Σιδεράς), Πούγγουρας (46’ Σάρλια), Γκάνεα (46’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης (46’ Ρούμπεν), Αλεξανδρόπουλος (63’ Φρόκου), Παλάσιος (63’ Κρυπαράκος), Καρλίτος (46’ Τσέριν), Αϊτόρ (63’ Σαρδέλης), Ιωαννίδης (63’ Καμπετσής).

ΑΛ ΝΤΟΥΧΑΪΛ: (Ερνάν Κρέσπο): Αλ Μπακρί, Αλααεντίν, Μούσα, Αϊμέν, Αλ Ναΐμ, Σεαρά (36’ λ.τρ. Ζιγιάντ), Σάσι, Καλέντ (63’ Γιαζίντι), Μαντιέρ, Ολούνγκα, Εντμίλσον (63’ Σουχαΐμπ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter