Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζου, συζήτησαν και έδωσαν τα χέρια. Σήμερα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία τους.

Ο 58χρονος προπονητής «κέρδισε» τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όχι μόνο με το βιογραφικό του, αλλά και τη στάση του. Πήγε στη συνάντησή τους πολύ καλά διαβασμένος για την ομάδα έχοντας παρακολουθήσει σε βίντεο πολλά παιχνίδια του τριφυλλιού. Είχε σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ και ήξερε τι θα χρειαστεί, κατά την άποψη του, για να ανέβει επίπεδο.

Ο Γιοβάνοβιτς είπε στον Αλαφούζο ότι στόχος του είναι η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Στα υπέρ του Σέρβου τεχνικού ήταν οι επιτυχίες του με το ΑΠΟΕΛ και το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Εχει παίξει για δέκα χρόνια στον Ηρακλή (1989-1999) και εργάστηκε ως προπονητής στον «Γηραιό» (2002 και 2007/08), τη Νίκη Βόλου (2001/02) και την Παναχαϊκή (2005/06).

Οι «πράσινοι» πρόσφεραν στον Γιοβάνοβιτς διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ. Συνεργάτης του θα είναι ο Πρέντραγκ Έρακ, ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter