Παναθηναϊκός: Τέταρτη νίκη στα φιλικά, 1-0 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με σκόρερ τον νεαρό Καλοσκάμη

Παναθηναϊκός: Τέταρτη νίκη στα φιλικά, 1-0 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με σκόρερ τον νεαρό Καλοσκάμη

Με γκολ του νεαρού Καλοσκάμη, μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπερνάρ στο 39′, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη στα φιλικά προετοιμασίας για τους πράσινους, οι οποίοι δεν φόρτσαραν ιδιαίτερα.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και το μόνο αρνητικό για το Τριφύλλι είναι ότι αποχώρησε τραυματίας ο Σένκεφελντ. Η πρώτη διάγνωση πάντως είναι ότι ο τραυματισμός του δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα και ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Είχαμε καλά διαστήματα στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Δε μου άρεσε προς το τέλος που θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα, αλλά και να έχουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αναφερόμενος στους Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς, είπε: «Είναι και οι δύο καλοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία και έχουμε ανάγκη από αυτούς, θέλουμε να γνωρίσουν τον τρόπο σκέψη μας και να βοηθήσουν τα παιδιά. Είχαν και οι δύο συμμετοχές με τη Σερβία, τα φιλικά παιχνίδια είναι ώστε να έχουν την απαραίτητη συνοχή με την ομάδα».

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (64′ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (62′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (20′ λ.τ. Σιδεράς, 79′ Μάγκνουσον), Φικάι (71′ Κάτρης), Χουάνκαρ (71′ Μλαντένοβιτς), Ρούμπεν (71′ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (79′ Φρόκου), Μπερνάρ (62′ Καμπετσής), Μαντσίνι (62′ Αϊτόρ), Σπόραρ (71′ Μπιλάλ), Καλοσκάμης (46′ Τζούριτσιτς).

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Ατάνας Ριμπάρσκι): Ναουμόφ, Πετρόφ, Γκουρίστα, Ραπνούιλ, Χέλιτον, Τσενόφ, Βουτόφ, Τσότσεφ, Καραγκάρεν, Πεδρίνιο, Γιόσκοφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter