Παναθηναϊκός: «Χρυσή η πρόταση, αλλά…» – Ο ατζέντης του Μαουρίτσιο Σάρι εξηγεί γιατί δεν έγινε το deal

Παναθηναϊκός: «Χρυσή η πρόταση, αλλά…» – Ο ατζέντης του Μαουρίτσιο Σάρι εξηγεί γιατί δεν έγινε το deal

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να φέρει στην Ελλάδα τον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο ο 65χρονος πρώην προπονητής των Γιουβέντους, Λάτσιο και Τσέλσι δεν αποδέχθηκε την πρόταση, παρά το γεγονός πως ήταν «χρυσή».

Οι «πράσινοι» κατέληξαν στην περίπτωση του Ντιέγκο Αλόνσο, με τον 49χρονο Ουρουγουανό να ανακοινώνεται ως ο νέος προπονητής του τριφυλλιού, την ώρα που ο ατζέντης του Μαουρίτσιο Σάρι «έσπασε» τη σιωπή του, εξηγώντας γιατί δεν έδωσαν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Σε δηλώσεις του στον Ιταλό δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντουλά, ο Αλεσάντρο Πελεγκρίνι ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για την τεράστια πρόταση αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις. Όμως, όπως είπε, ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν είχε πρόθεση να φύγει από την Ιταλία.

«Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και όσους έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Ελλάδα. Εντυπωσιαστήκαμε από τον τρόπο των διαπραγματεύσεων. Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια χρυσή προσφορά. Μόνο που για τον Σάρι είναι μια ιδιαίτερα λεπτή στιγμή, τουλάχιστον αυτές τις εβδομάδες δεν έχει διάθεση να φύγει από την Ιταλία», σημείωσε ο Πελεγκρίνι.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε πραγματικά αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ότι περίμενε να εκπληρώσει το όνειρό του να βάλει τον Σάρι στο επίκεντρο.  Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους προαναφερθέντες λόγους και επειδή φάνηκε σωστό να τους βάλουμε σε θέση να κάνουν άλλη επιλογή. Αλλά είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία, ήταν εξαιρετικοί μαζί μας», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Επίσημο – Νέος προπονητής ο Ντιέγκο Αλόνσο

Ευρωπαϊκό στίβου: Ασημένια η τεράστια Κατερίνα Στεφανίδη με 4,73μ – Στον τελικό των 200μ. η Εμμανουηλίδου

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 83-76: Φιλί ζωής για το «τριφύλλι» (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter