Πανδημία: Ούτε τον ΣΚΑΪ δε μπορεσε να πείσει ο Άδωνης – Η ερώτηση που τον έκανε έξαλλο! (Video)

Πανδημία: Ούτε τον ΣΚΑΪ δε μπορεσε να πείσει ο Άδωνης – Η ερώτηση που τον έκανε έξαλλο! (Video)

Συνέβη και αυτό! Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ στριμώχτηκε και στον ΣΚΑΪ όταν δεν μπόρεσε να πείσει για την κυβερνητική πολιτική και το αλαλούμ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μάλιστα εμφανίστηκε ειρωνικός, αλαζόνας και κυνικός. Δεν ξέχασε επίσης να υπενθυμίσει στον ΣΚΑΪ πως παίρνει και διαφήμιση από τον τουρισμό… «Σας πληρώνουν διαφημίσεις στον ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή» είπε μάλιστα ως… προειδοποίηση μάλλον!

Παραδέχεται επίσης πως κάθε μέρα από εδώ και εμπρός ο αριθμός των κρουσμάτων θα ανεβαίνει.

Οι απλές ερωτήσεις που του έκανε η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου (ερωτήσεις που είναι στο στόμα όλων) προκάλεσαν τον εκνευρισμό του υπουργού και μάλιστα απάντησε ειρωνικά, αφού δεν είχε τίποτα να πει!

Στις εύλογες ερωτήσεις μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε πως αν δεν είναι δουλειά του δημοσιογράφου τα μέτρα κατά της πανδημίας… να αφήσει τις ερωτήσεις.

Ειρωνικός, κυνικός και αλαζόνας

-Αυτή την εβδομάδα δεν κολλάει, θα κολλάει την άλλη;

-Κολλάει κι αυτή την εβδομάδα.

-Τότε γιατί τα μέτρα πάνε από την άλλη εβδομάδα;

-Εισηγείστε lockdown;

-Όχι. Εσείς παίρνετε τις αποφάσεις.

-Πήραμε αποφάσεις.

-Δεν είναι εύλογο το ερώτημα;

-Όχι δεν είναι εύλογο. Είναι ψευδές.

«Το τελευταιο μίλι» εκνεύρισε τον υπουργό

Έξω από τα ρούχα του βγήκε και όταν άκουσε την παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου, ν’ αναφέρεται στο «τελευταίο μίλι», φράση την οποία είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με το επικείμενο τέλος της πανδημίας.

Έτσι όταν κάποια στιγμή ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας, η παρουσιάστρια του θύμισε τη δήλωση που είχε κάνει ο πρωθυπουργός για το «τελευταίο μίλι». Τότε ο υπουργός εκνευρίστηκε και είπε μεταξύ άλλων:

«Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω ότι είσαι ασφαλή χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε…».

Και κατέληξε: «Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να πλήττετε την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter