Αύριο "αυλαία"

Πανελλαδικές 2017: Δείτε τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Στα μαθήματα Δίκτυα Υπολογιστών, Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Κινητήρες αεροσκαφών ΙΙ εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2017.

Αύριο, Τετάρτη, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Βοοτροφία – Αιγοπροβατοτροφία.

Μάλιστα, χθες ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ. Από σήμερα ξεκινούν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες, για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου.

Δείτε τα θέματα

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.