Ολοκληρώνονται 30 Ιουνίου

Πανελλαδικές 2017: Με αγγλικά η πρεμιέρα στα ειδικά μαθήματα

Με το μάθημα των αγγλικών διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφοι των γενικών και των επαγγελματικών λυκείων στο πλαίσιο των ειδικών μαθημάτων για τις πανελλαδικές που θα ολοκηρωθούν στις 30 Ιουνίου.

Θα ακολουθήσουν το μάθημα της Αρμονίας (23 Ιουνίου), ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και τα Ισπανικά (24 Ιουνίου), το ελεύθερο σχέδιο (26 Ιουνίου), το γραμμικό σχέδιο (27 Ιουνίου), τα Γερμανικά (28 Ιουνίου), τα Γαλλικά (29 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (30 Ιουνίου).

Εξάλλου, από την Τρίτη 20 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου διεξάγονται οι υγειονομικές εξετάσεις και η πρακτική δοκιμασία για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Βάσει του χρονοδιαγράμματος του υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα των μαθημάτων των Πανελλαδικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.