Πανελλαδικές 2019: Απαιτητικά τα θέματα σε Χημεία και Οικονομική Θεωρία, βατά στα Λατινικά

Πανελλαδικές 2019:  Απαιτητικά τα θέματα σε Χημεία και Οικονομική Θεωρία, βατά στα Λατινικά

 «Ιδιαίτερα απαιτητικά, ίσως τα δυσκολότερα της τελευταίας δεκαετίας» χαρακτηρίζει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος τα θέματα της Χημείας στην οποία εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές των γενικών λυκείων, σημειώνοντας ότι «οι μαθητές για να ανταποκριθούν πρέπει να έχουν κατανοήσει σε βάθος και τις λεπτομέρειες της θεωρίας. Ιδιαίτερα πολύπλοκα θέματα τόσο ως προς το επιστημονικό τους τμήμα, όσο και σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του χρόνου». 

Κλιμακούμενης δυσκολίας τα θέματα Οικονομικής Θεωρίας

Για τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές στην Οικονομική Θεωρία, ο ΟΕΦΕ αναφέρει ότι «είναι σαφώς διατυπωμένα, κλιμακούμενης δυσκολίας. Απαιτούν πολύ καλή γνώση της θεωρίας και της μεθοδολογίας ασκήσεων. Είναι απαιτητικά ως προς το χρόνο και απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές που έχουν εμπεδώσει την ύλη η οποία καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου. Το επίπεδο είναι υψηλότερο από το αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς».

Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις τα Λατινικά

Όσον αφορά στα θέματα των Λατινικών, ο ΟΕΦΕ αναφέρει ότι ήταν « εύκολα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Οι ασκήσεις γραμματικής δεν δημιούργησαν προβλήματα, ενώ η εξέταση κάλυπτε όλο το εύρος της ύλης».

Διαβάστε ακόμη: Πανελλαδικές 2019: Αυτά είναι τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter