Πανελλαδικές 2022: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2022: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής

Τέλος η αγωνία των συμμετεχόντων στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις των πανελλαδικών για την εισαγωγή στα ΑΕΙ.

Ήδη, όσοι υποψήφιοι είχαν κάνει σχετικό αίτημα, ενημερώνονται με sms στο κινητό τους, ενώ η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να τα δουν διαδικτυακά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr.

Πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο), μπορούν να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση, τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τις βάσεις 2022 θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας.

Οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα δημόσια ΙΕΚ μπορούν να συνδεθούν στην ιστοσελίδα του παράλληλου μηχανογραφικού (https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr) με τους κωδικούς των πανελλαδικών και να πληροφορηθούν το αποτέλεσμά τους. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει στην ίδια ιστοσελίδα σύνδεσμος με μια λίστα με τους επιτυχόντες, η οποία περιέχει μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter