Πανελλαδικές 2024: Γονείς συγκέντρωσαν ανεμιστήρες για να μπορέσουν τα παιδιά να δώσουν εν μέσω καύσωνα

Πανελλαδικές 2024: Γονείς συγκέντρωσαν ανεμιστήρες για να μπορέσουν τα παιδιά να δώσουν εν μέσω καύσωνα

Τελευταία ημέρα πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές των ΓΕΛ εν μέσω καύσωνα, με τα παιδιά να πρέπει να ανταπεξέλθουν και στις υψηλές θερμοκρασίες.

Γονείς του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν «άμεσα και γρήγορα» ανεμιστήρες, αφού δεν το φρόντισαν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι.

Όπως έγραψαν στο Facebook οι γονείς κινητοποιήθηκαν από την «αγάπη για τα παιδιά μας, η αγωνία μας, μαζί με το άγχος τους».

Και συνεχίζουν σημειώνοντας ότι αναγκάστηκαν «με δική τους πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν άμεσα και γρήγορα ανεμιστήρες προκειμένου να κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολες τις συνθήκες διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων λόγο καιρικών συνθηκών».

«Οι άρχοντες του τόπου δεν “διάβασαν” προφανώς την εγκύκλιο του υπουργείου» σχολιάζουν αιχμηρά οι γονείς.

Στη Θεσσαλονίκη ζήτησαν από τους γονείς ανεμιστήρες

Την ίδια στιγμή, γονείς στη Θεσσαλονίκη κλήθηκαν να μεταφέρουν ανεμιστήρες σε σχολείο, αφού οι αίθουσες είναι προκάτ και δεν διαθέτουν κλιματισμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για το 5ο Λύκειο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η πρωτοβουλία για τους ανεμιστήρες φέρεται να έγινε από τη διεύθυνση του Λυκείου, που ζήτησε στους γονείς να φέρουν από τα σπίτια τους ανεμιστήρες για να μπορέσουν οι υποψήφιοι να αντέξουν τη σημερινή εξέταση και να αποδώσουν καλύτερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter