Πανελλήνιες 2021: Το υπουργείο Παιδείας «κλείνει» νωρίτερα τη Γ’ Λυκείου

Πανελλήνιες 2021: Το υπουργείο Παιδείας «κλείνει» νωρίτερα τη Γ’ Λυκείου

Ανατροπή στις Πανελλήνιες 2021 φέρνει απόφαση του υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με την οποία η Γ’ Λυκείου «κλείνει» νωρίτερα, ώστε οι υποψήφιοι να επιστρέψουν σπίτι τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα.

H Γ’ Λυκείου θα σταματήσει τα μαθήματα την Τετάρτη 2 Ιουνίου, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός παιδείας Ζέττα Μακρή.

Η απόφαση αυτή έρχεται έπειτα από τα λουκέτα που ήδη έχουν μπει σε διάφορα σχολικά τμήματα και –κυρίως– μετά τις διαμαρτυρίες και την ανησυχία γονέων και κηδεμόνων για το ενδεχόμενο να κολλήσουν κορονοϊό οι υποψήφιοι των φετινών εξετάσεων.

Σημειώνεται, ότι οι Πανελλήνιες Eξετάσεις ξεκινούν στις 14 Ιουνίου, ενώ οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου, καθώς και τα Γυμνάσια κλείνουν στις 11 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική τροποποιημένη απόφαση, «Ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020-2021 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 11η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή. Για τη Γ’ τάξη των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020 – 2021 ορίζεται η 2α Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter