Πανικός και τραυματισμοί σε κρουαζιερόπλοιο λόγω ισχυρών ανέμων (Video – Photo)

Πανικός και τραυματισμοί σε κρουαζιερόπλοιο λόγω ισχυρών ανέμων (Video – Photo)

Στιγμές πανικού έζησαν οι περίπου 6.000 άνθρωποι που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιου «Norwegian Escape» της εταιρείας Norwegian Cruise Line.

Το κρουαζιερόπλοιο έπλεε από την Νέα Υόρκη στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φόριντα, στις ΗΠΑ όταν ξαφνικά το πλοίο βρέθηκε αντιμέτωπο με ανέμους έντασης 12 μποφόρ (115 μιλίων την ώρα).

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είναι χαρακτηριστικές των όσων συνέβησαν. Καρέκλες και τραπέζια έφυγαν από τη θέση τους και αναποδογύρισαν, επιβάτες τραυματίστηκαν ενώ το πλοίο είχε πάρει κλίση 45 μοιρών.

Στα video ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά τρόμου από τους επιβάτες.

_x000D_
_x000D_

Ένας από τους επιβάτες, ο Μάικλ Πάτερσον, είπε στην Daily Mail: «Άνθρωποι αιμορραγούσαν, άλλοι είχαν πάθει πανικό, άλλοι ούρλιαζαν». «Ήταν μια τρομακτική στιγμή, που όμως σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τι έχεις στη ζωή», συμπληρώνει.

Η εταιρεία από την πλευρά της αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Αναφέρθηκαν πολλοί τραυματισμοί και οι άνθρωποι αυτοί, επιβάτες και πλήρωμα, είναι στην άμεση προτεραιότητά μας. Δεν σημειώθηκε καμία ζημιά στο πλοίο, που παραμένει πλήρως λειτουργικό και συνεχίζει βάσει του αρχικού προγράμματος», ήταν η ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας μέσω Twitter.

Τελικά, το πλοίο έδεσε το πρωί της Τρίτης, στο ακρωτήριο Κανάβεραλ όπου δεκάδες ασθενοφόρα περίμεναν στην προβλήτα για να παραλάβουν τους τραυματίες. Το πλοίο, σύμφωνα με την εταιρία, δεν έχει υποστεί ζημιές και παραμένει αξιόπλοο. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter