Πανικός σε πτήση της Air Canada: Τραυματίστηκαν 35 άτομα από σφοδρές αναταράξεις (Video)

Πανικός σε πτήση της Air Canada: Τραυματίστηκαν 35 άτομα από σφοδρές αναταράξεις (Video)

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες της πτήσης Βανκούβερ-Σίδνεϊ του Boeing 777-200 της Air Canada όταν ξαφνικά το αεροσκάφος έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις.

Σύμφωνα με την Guardian, το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 269 επιβάτες και 15 μέλη πλήρωμα είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Βανκούβερ και μετρούσε ήδη δύο ώρες πτήσης. Λίγο μετά τη Χαβάη, η πτήση συνάντησε «αναπάντεχες αναταράξεις » με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 35 άτομα.

Από τις αναταράξεις έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου, ενώ μερικοί επιβάτες χτύπησαν το κεφάλι τους στην οροφή του αεροπλάνου.

Βίντεο που δημοσιεύει το City News Toronto δείχνει τις σκηνές μετά τις τρομαχτικές αναταράξεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο κόσμος διατηρεί την ψυχραιμία του, χάρη στον επαγγελματισμό που δείχνει το πλήρωμα του αεροσκάφους.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή μιας επιβάτιδας μέσα στο αεροσκάφος στο CBC News.

«Μόλις πέσαμε πάνω στις αναταράξεις πολλοί από εμάς χτυπήσαμε στην οροφή του αεροσκάφους. Πράγματα έπεφταν κάτω και επιβάτες πετάγονταν από τις θέσεις τους. Ένας άλλος επιβάτης, ο Άλεξ ΜακΝτόναλντ, είπε: «Είδα ένα σωρό κόσμο να χτυπάει στην οροφή του αεροπλάνου. Το ίδιο συνέβη και με μερικές αεροσυνοδούς που σέρβιραν εκείνη τη στιγμή φαγητό. Όμως μετά ο κόσμος ήταν γενικά καλά. Δεν έδειχναν να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί».

Στο αεροσκάφος επέβαινε και η αυστραλιανή μπάντα Hurricane Fall.

Μετά το περιστατικό το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Χονολουλού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter