Πανικός Σκέρτσου: Για διαστρέβλωση της δήλωσής του κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας

Πανικός Σκέρτσου: Για διαστρέβλωση της δήλωσής του κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας

Ο υπουργός Επικρατείας μέσα σε εμφανή πανικό μετά τον ισχυρισμό του ότι δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί διασπείρουν τον κορονοϊό, και τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, προσπαθεί να τα μαζέψει τώρα.

Μάλιστα ο Άκης Σκέρτσος κάνει λόγο για διαστρέβλωση της δήλωσής του ενώ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ότι προκαλεί «αναστάτωση στη δημόσια τάξη και ασφάλεια». Την ίδια στιγμή γράφει και ξαναγράφει στο facebook την ίδια διατύπωση μπας και εμπεδώσουμε τον πανικό του!

«Ας σταματήσουν επιτέλους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύουν πλαγίως ή ευθέως το εμβολιαστικό πρόγραμμα και να διαστρεβλώνουν δηλώσεις» έγραψε λίγο αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης: Προκλητικός ο Σκέρτσος: Δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό (video)

«Οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν όταν δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας όσο και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας. Σίγουρα όμως δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας», προσθέτει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Ρε τι σκέφτηκε ο σκέρτσοΜητσοτάκης!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter