Πανικός στη ΝΔ στην προσπάθεια να ξεπλύνουν τον Μητσοτάκη από την στήριξη προς Νίκο Γεωργιάδη (Video)

Πανικός στη ΝΔ στην προσπάθεια να ξεπλύνουν τον Μητσοτάκη από την στήριξη προς Νίκο Γεωργιάδη (Video)

Φαίνεται πως ο πανικός στη Νέα Δημοκρατία στην προσπάθειά τους να ξεπλύνουν τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη από το σκάνδαλο του συμβούλου του, Νίκου Γεωργιάδη, είναι τεράστιος.

Είναι τόσος ο πανικός που πέφτουν συνέχεια σε αντιφάσεις ενώ τα «φιλικά» τους Μέσα Ενημέρωσης αλλά και οι «πιστοί» τους δημοσιογράφοι γελοιοποιούνται καθημερινά. Ακόμα και πρωτοσέλιδα αλλάζουν για να παραποιήσουν την πραγματικότητα όπως έκανε ο ΣΚΑΙ για την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Τελευταία επεισόδια – αφού μέχρι για ομοφοβία μίλησαν προσπαθώντας να κάνουν έναν γελοίο αντιπερισπασμό  – είναι η αντίφαση μεταξύ του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Μπάμπη Παπαδημητρίου ο οποίος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ισχυριζόμενος πως ο Νίκος Γεωργιάδης είχε απομακρυνθεί από τη θέση του πολύ πιο πριν από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του προέδρου της Ν.Δ.

Μόνον που η πραγματικότητα τους διαψεύδει…

Μία η κοινή φωτογραφία Νίκου Γεωργιάδη, Νίκου Σοφιανού και Άδωνη Γεωργιάδη από τους πανηγυρισμούς της εκλογής… και από την άλλη το βίντεο με τους πανηγυρισμούς του Νίκου Γεωργιάδη κατά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου της Ν.Δ. στις 11 Ιανουαρίου του 2016…

Είναι τέτοια η χαρά του Νίκου Γεωργιάδη από τη νίκη του Κυριάκου που δεν κρύβεται με τίποτα…

Αλήθεια, απομάκρυνση με παρουσία, επινίκια και τόση χαρά… δεν συμβαδίζουν!

Επίσης δεν μπορούμε να καταλάβουμε προς τι τόση χαρά…

Το βίντεο:

Οι δημοσιογράφοι μάλιστα που σχολιάζουν την εικόνα ξαφνιάζονται από την παρουσία του Νίκου Γεωργιάδη κατά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και σημειώνουν πως δεν είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης αλλά ο βουλευτής από την Κέρκυρα που έπαιζε… πιάνο! 

https://www.facebook.com/Greeks.2019/videos/552150785269171/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter