Πανικός στην Ισπανία: Φτιάχνουν αυτοσχέδια νοσοκομεία – Αποκαλυπτικό βίντεο της άθλιας κατάστασης (Video)

Πανικός στην Ισπανία:  Φτιάχνουν αυτοσχέδια νοσοκομεία – Αποκαλυπτικό βίντεο της άθλιας κατάστασης (Video)

Η Ισπανία είναι επίσης μια χώρα που βρίσκεται στο μάτι του κορονοϊού με τα κρούσματα να αυξάνονται κατακόρυφα καθημερινώς και την κατάσταση να βρίσκεται ένα βήμα πριν βρεθεί εντελώς εκτός ελέγχου.

Ο αριθμός των νεκρών του κορονοϊού στην Ισπανία έφθασε τους 2.182, με 462 νέους θανάτους το τελευταίο 24ωρο. Ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων αυξήθηκε από χθες κατά 4.517, για να φθάσει στα 33.089 κρούσματα. 

Ο Βρετανός επιχειρηματίας Ed Leon Klinger ανέβασε στο Twitter ένα σύντομο αλλά αποκαλυπτικό βίντεο με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα ισπανικά νοσοκομεία. Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει την άθλια κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας με τους ασθενείς να είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα του διαδρόμου του νοσοκομείου.

Το μήνυμά του είναι απλό: Εάν είναι άσχημο που ακυρώσατε μία συνάντηση ή ένα γεύμα με φίλους, αυτό είναι σίγουρα χειρότερο. Μείνετε σπίτι.

Μετέτρεψε συνεδριακό κέντρο σε αυτοσχέδιο νοσοκομείο

Την ίδια ώρα, δεκάδες ασθενείς με κορονοϊό μεταφέρθηκαν χθες σε ένα αυτοσχέδιο νοσοκομείο που δημιουργήθηκε σε συνεδριακό κέντρο στο κέντρο της Μαδρίτης στην Ισπανία.

Το κέντρο θα εξοπλιστεί με 5.500 νοσοκομειακά κρεβάτια ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί 1.300 νοσοκομειακά κρεβάτια. Επίσης, με τη βοήθεια του στρατού έχουν μεταφερθεί οι πρώτοι 200 ασθενείς.

Οι αρχές έχουν επίσης διαμορφώσει ξενοδοχεία στην Μαδρίτη, την περιοχή που πλήττεται χειρότερα από τον κορονοϊό. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter