Πανικός στην κυβέρνηση: Τροπολογία για τη μη υποβάθμιση των ομάδων μαζί με το… επίδομα γέννας!

Πανικός στην κυβέρνηση: Τροπολογία για τη μη υποβάθμιση των ομάδων μαζί με το… επίδομα γέννας!

Άρον άρον προσπαθεί η κυβέρνηση μετά τις συνεχείς αστοχίες να μαζέψει τα αμάζευτα. Και αφού έβαλε φωτιά στο χώρο του ποδοσφαίρου με τις ομάδες και τους οπαδούς να απειλούν ευθέως, σπεύδει να την σβήσει με τροπολογία.

Σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε στην αναδίπλωση (κάτι σαν ισπανική υποχώρηση) μετά την απόφαση που οι ίδιοι εμμέσως προκάλεσαν για υποβιβασμό του ΠΑΣΟΚ και της Ξάνθης.

Ο Στέλιος Πέτσας στη σημερινή του τοποθέτηση ξεκαθάρισε πως δεν θα ισχύσει.

Επισήμανε μάλιστα πως άμεσα «μέσα στην διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει κατάθεση σχετικής διάταξης η οποία θα προβλέπει ότι δεν θα υποβάλλονται τέτοιου είδους εξοντωτικές ποινές όπως ο υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ».

Και εδώ περνάμε στην αστειότητα καθώς έγινε γνωστό πως η τροπολογία που φέρνει η Κυβέρνηση πρόκειται να μπει «εξτρά» στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου που φέρει τον τίτλο «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις»!!!

Τι θα προβλέπει η τροπολογία

Στην τροπολογία που θα κατατεθεί εντός της ημέρας με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος, θα προβλέπεται αφαίρεση 3 ως 10 βαθμών, εκτός φυσικά από πρόστιμο.

Δημοσιεύματα, πάντως, αναφέρουν ότι με βάση τα παραπτώματα που χρεώνονται στις δύο ομάδες, ο προσανατολισμός της κυβέρνησης είναι να επιβληθεί τιμωρία -6 βαθμών στον ΠΑΟΚ και -10 στην Ξάνθη (η ακριτική ομάδα έχει και την ανάκληση πιστοποιητικού), με τη διάταξη που πρόκειται να περάσει!

Διαβάστε επίσης: Αυτογκόλ στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Μαρινάκη στη σέντρα!

Διαβάστε επίσης: «Μαλλιά κουβάρια» στη ΝΔ για ΠΑΟΚ – Αυγενάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter