Πανικός στην ακροδεξιά «πολυκατοικία»: «Κόκκινη κάρτα» Τζήμερου – Φαήλου σε Μπογδάνο

Πανικός στην ακροδεξιά «πολυκατοικία»: «Κόκκινη κάρτα» Τζήμερου – Φαήλου σε Μπογδάνο

«Αλαλούμ» στην «ακροδεξιά» γειτονιά της «Εθνικής Δημιουργίας», το «ρόστερ» της οποίας θυμίζει τα… καλοκαιρινά μεταγραφικά «πάρε – δώσε» ποδοσφαιρικών ομάδων.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα εικοσιτετράωρα από την προσχώρηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στις τάξεις του κόμματος (που μάλιστα ανέλαβε τα καθήκοντα αντιπροέδρου) και προέκυψε ηχηρή διαγραφή, αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο Θάνος Τζήμερος με τον Φαήλο Κρανιδιώτη έβγαλαν… κόκκινη κάρτα στον πρώην βουλευτή της ΝΔ, εξαπολύοντας μάλιστα και κατηγορίες «περί αμετροεπούς και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, απαξίωσης των αρχών του κόμματος», αλλά και χαρακτηρισμούς περί αλαζονείας που υπονομεύουν την ενότητα του κόμματος.

«Συνεχίζουμε για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική», καταλήγει η κοινή δήλωση των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη για τη διαγραφή Μπογδάνου…

Αναλυτικά η δήλωση:

Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter