Πανιώνιος: Νίκησε 1-0 τον Βόλο και ελπίζει

Πανιώνιος: Νίκησε 1-0 τον Βόλο και ελπίζει

Με το δεξί μπήκε στα πλέι άουτ ο Πανιώνιος νικώντας 1-0 τον Βόλο. Ο Ιστορικός παραμένει στην τελευταία θέση της Σούπερ Λίγκας, ανέβηκε όμως στους 14 βαθμούς και ελπίζει πως μπορεί να καλύψει τη διαφορά από τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα της Νέας Σμύρνης πέτυχε στο 57’ ο Τσιλούλης. Σε μία αντεπίθεση, μετά από γέμισμα του Λυμπεράκη, ο Εμμανουηλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή, στο κατάλληλο τάιμινγκ έκανε το γύρισμα, και ο Τσιλούλης σκόραρε σε κενή εστία. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ, έγιναν ένα κουβάρι και πήγαν… περίπατο τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και η τήρηση αποστάσεων.

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι ήταν το πρώτο «θύμα» της επανέναρξης του πρωταθλήματος, καθώς ο Γεωργιανός φορ του Πανιωνίου έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 41΄, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο διαιτητής Στ. Κουμπαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κότνικ, Μπαλογιάννη, Λύρατζη, Δημόπουλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (71′ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (86′ Παπαγεωργίου), Αραμπούλι (41′ Λυμπεράκης), Τσιλούλης.

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Λύρατζης (64′ Τσαούσης), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84′ Κάσες), Ζοάο Ράφαελ, Μουνίθ, Μάντζης.

*Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα στη μνήμη των θυμάτων του κορονοϊού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter