Πανό για τον απεργό Μιχαηλίδη σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα – Η αντίδραση του καλλιτέχνη (Video)

Πανό για τον απεργό Μιχαηλίδη σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα – Η αντίδραση του καλλιτέχνη (Video)

Το βράδυ της Τετάρτης (27/7) ο Σωκράτης Μάλαμας έδωσε συναυλία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκεί, η Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τον αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη, ανέβηκε στη σκηνή και ανάρτησε πανό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, ζητώντας «Λευτεριά στους αγωνιστές».

Το πανό αναρτήθηκε κανονικά και μάλιστα διαβάστηκε και κείμενο – καταγγελία με τον Σωκράτη Μάλαμα να λέει στο κοινό «να τους αφήσουμε να πουν δυο λόγια».

Σε ανάρτηση της γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέφερε για το περιστατικό:

«Σήμερα το βράδυ έγινε επιτυχημένη παρέμβαση στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο Κρήτης. Η συναυλία είχε πολύ κόσμο και ομάδα αλληλέγγυων ανέβηκαν να ενημερώσουν για την απεργία πείνας του συντρόφου Γιάννη Μιχαηλίδη. Αρχικά η στάση των σεκιουριτάδων ήταν ουδέτερη, λέγοντας ότι θα αποφασίσει ο μάνατζερ και ο καλλιτέχνης εάν θα γίνει η παρέμβαση. Στη συνέχεια αφού ομάδα συντρόφων προσέγγισε την σκηνή, ο επικεφαλής της διοργάνωσης ήταν κάθετος ότι ο καλλιτέχνης δεν έχει διάθεση να γίνει η παρέμβαση και ότι ασκείται βία με την απαίτηση των αλληλέγγυων να διαβαστεί το κείμενο της παρέμβασης προς τους διοργανωτές της συναυλίας. Παρότι η στάση των αλληλέγγυων ήταν εντελώς ειρηνική, δέχτηκε επίθεση από μέρος των σεκιούριτι. Η ένταση εκτονώθηκε στην συνέχεια και τελικά διαβάστηκε το κείμενο από την σκηνή μετά από παύση του καλλιτέχνη. Η αποδοχή του κοινού ήταν πολύ θετική και καλέστηκαν στην πορεία που θα ξεκινήσει αύριο στις 20:00 στην πλατεία λιονταριών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter