Πανωλεθρία της ΝΔ στη Βουλή: Χάνει την προεδρία ο «αυθόρμητος» υποστηρικτής του εμβολιαστικού προγράμματος

Πανωλεθρία της ΝΔ στη Βουλή: Χάνει την προεδρία ο «αυθόρμητος» υποστηρικτής του εμβολιαστικού προγράμματος

Άκαρπες είναι οι προσπάθειες της δεξιάς παράταξης να συγκροτήσει ΔΣ μετά το πέρας των εκλογών στον σύλλογο υπαλλήλων της Βουλής.

Παρά το γεγονός ότι η ΝΔ κέρδισε στις 31 Μαρτίου τις 4 από τις 7 έδρες, συγγενής «γαλάζιου» βουλευτή που επίσης εκλέχθηκε στο ΔΣ και ανήκει στην ίδια παράταξη αρνείται να υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Γιάννη Σιαμπάνη, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο εξαιτίας της… αυθόρμητης υποστήριξης του στο εμβολιαστικό πρόγραμμα μέσω του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε σχετικά: «Γαλάζιος» συνδικαλιστής της Βουλής ο… αυθόρμητος πολίτης που επαινεί την κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς (Video)

Κατά τις πληροφορίες, ο «δελφίνος» όχι μόνο αμφισβητεί τον… ισόβιο πρόεδρο του ΔΣ του σωματείου υπαλλήλων της Βουλής, αλλά έθεσε και υποψηφιότητα για να την προεδρία, προσβλέποντας στις ψήφους των παρατάξεων του ΚΙΝΑΛ (2 έδρες) και του ΣΥΡΙΖΑ (1 έδρα).

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, στις δυο συνεχόμενες ψηφοφορίες που διεξήχθησαν την Πέμπτη, οι παρατάξεις του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν «λευκό», καθώς αρνήθηκαν να στηρίξουν κάποιον εκ των δυο δεξιών υποψηφίων.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νέα ψηφοφορία, η οποία θεωρείται κρίσιμη για το τι μέλλει γενέσθαι. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα και κυρίως το ενδεχόμενο να στηθούν εκ νέου κάλπες.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σιαμπάνης χρεώνεται προσωπικά την αποτυχία συγκρότησης ΔΣ, με τις κακές γλώσσες να αποδίδουν την ευθύνη στην στενή σχέση που διατηρεί με κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα λόγω της παρατεταμένης και εντεινόμενης ακρίβειας, γεγονός που έχει δυσαρέσκεια ακόμα και στους υπαλλήλους της Βουλής που πρόσκεινται στη ΝΔ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter