Πάνος Καμμένος: Ουδέποτε χαρακτήρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν

Πάνος Καμμένος: Ουδέποτε χαρακτήρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν

Με μια ανάρτηση στο twitter ο Πάνος Καμμένος επισημαίνει ότι ουδέποτε χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας υπενθύμισε την εποχή που εφημερίδες προσκείμενες στην Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισαν την 17 Νοέμβρη ως όργανο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της.

Αυτή η ατάκα του Έλληνα πρωθυπουργού «έβγαλε από τα ρούχα» τους κάποιους βουλευτές της ΝΔ που έσπευσαν να απαντήσουν στον Αλέξη Τσίπρα πως ο νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε χαρακτηρίσει ως αρχηγό της 17Ν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η αλήθεια όμως έρχεται να διαψεύσει (για ακόμη μία φορά) τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς όπως αναφέρει και στο tweet του ο Πάνος Καμμένος, όταν δημοσιεύτηκε η συγκεκριμένη είδηση στην εφημερίδα «Το Βήμα», εκείνος προσέφυγε στη δικαιοσύνη και η εφημερίδα υποχρεώθηκε να τον αποζημιώσει με ένα πόσο – μαμούθ, το οποίο ο Πάνος Καμμένος τους το χάρισε και δεν το εισέπραξε ποτέ.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος αναφέρει:

«Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter