Πάνος Νάτσης: Σκοτώθηκε ακαριαία – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Πάνος Νάτσης: Σκοτώθηκε ακαριαία – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 31χρονου ηθοποιού Πάνου Νάτση ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση ο ηθοποιός είχε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα. Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος καθώς η δεξιά πλευρά του σώματος του είχε εκδορές.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι πιθανόν φορούσε κράνος αλλά είτε ήταν παλιό είτε δεν ήταν δεμένο.

Σοκαρισμένος ο οδηγός του φορτηγού

Την ίδια ώρα, σε σοκ βρίσκεται ο οδηγός του φορτηγού στο μοιραίο τροχαίο όπως είπε στο Star ο αδελφός του.

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό».

Πρόκειται, όπως εξήγησε ο αδελφός του, για «έναν άνθρωπο που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… Τι να σας πω; Είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος».

Ο οδηγός του φορτηγού περιέγραψε στον αδελφό του τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης λέγοντας πως  «δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του», τόνισε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter