Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2: O ένας δύο γκολ, ο άλλος δύο αποβολές

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2: O ένας δύο γκολ, ο άλλος δύο αποβολές

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Πανσερραϊκού με νίκη 2-0, στην 25η αγωνιστική της Super League και με τους Σερραίους να παίζουν στο β’ μέρος με 9 παίκτες λόγω αποβολών (Μορέιρα, Δεληγιαννίδης).

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία των Τεμπών ενώ στα κάγκελα του γηπέδου είχε αναρτηθεί πανό από τους οργανωμένους οπαδούς των γηπεδούχων που έγραφε «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας, 57 νεκροί ζητούν δικαίωση».

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία κι έχασε κάποιες ευκαιρίες απέναντι στον Πανσερραϊκό που με πολύ τρέξιμο μπλόκαρε τον «δικέφαλο», ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 45’+2’ με τον Κωνσταντέλια που πρόλαβε τον Διαμαντή και με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο β’ μέρος οι Σερραίοι έμειναν στο 69’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μορέιρα με 2η κίτρινη και το έργο του ΠΑΟΚ έγινε πιο εύκολο. Παρ όλα αυτά ο «δικέφαλος» δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων έως ότου στο 83’ οι Σέρρες έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Δεληγιαννίδη για αντιαθλητικό τάκλινγκ με τις τάπες στον Τάισον. Ετσι στο 90’ ο Σοάρες έκανε τη σέντρα και ο Πεταυράκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 0-2…

O διαιτητής Διαμαντόπουλος απέβαλε τους Δεληγιαννίδη, Μορέιρα και «κιτρίνισε» τους Σβαμπ, Οικονόμου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Θυμιάνης (24’ Μπέργκστρεμ), Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Πηλέας, Οικονόμου (65’ Στάικος), Μορέιρα, Ουάρντα, Γούλερι (75’ Μούργος).

ΠΑΟΚ: Zίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (73’ Σοάρες), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Γιόνι, Σβαμπ (90’+2’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (63’ Μ. Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63’ Τάισον), Σαμάτα (73’ Τόμας).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter