Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4: Με τεσσάρα στα ημιτελικά του κυπέλλου ο Δικέφαλος – Δείτε τα γκολ του αγώνα (Videos)

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4: Με τεσσάρα στα ημιτελικά του κυπέλλου ο Δικέφαλος – Δείτε τα γκολ του αγώνα (Videos)

Ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου και επικρατώντας εκτός έδρας με 4-0 του Πανσερραϊκού εξασφάλισε στην ουσία την πρόκριση στα ημιτελικά, αφού η ρεβάνς θα έχει τυπικό χαρακτήρα.

Στο 7’ ο Μούργος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και από το επόμενο λεπτό άρχισε το πάρτι του ΠΑΟΚ. Στο 8’ ο Νάσμπεργκ με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 22’ ο Σάστρε σκόραρε με διαγώνιο σουτ.

Στο 57’ ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τόμας από τον Διαμαντή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ισπανός φορ, αλλά ο Κατσίκας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 69’ ο Μάρκος Αντόνιο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 78’ ο Ζίβκοβιτς με ένα υπέροχο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. «Υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν για το καλύτερο και έχουν σωστή προσέγγιση. Ο Πανσερραϊκός είχε ευκαιρίες, εμείς δείξαμε υπευθυνότητα με ή χωρίς τη μπάλα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα που τρέχει πολύ. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα από μας όταν καταφέραμε και σκοράραμε τα δύο γκολ», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ρ. Λουτσέσκου.

 

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής (61’ Μπέργκστρεμ), Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα (61’ Στάικος), Οικονόμου, Μούργος, Σοφιανός (46’ Ουάρντα), Μασκανάκης, Γούλερι (61’ Μπετανκόρ).

ΠΑΟΚ: Ζ.Ζίβκοβιτς. Σάστρε (79’ Κεντζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (79’ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (70’ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (79’ Μουργκ), Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μπράτον Τόμας (70’ Τζίμας).

Πρόκριση ΟΦΗ

Στην Καισαριανή η Κηφισιά παραχώρησε ισοπαλία στον ΟΦΗ (1-1) και η κρητική ομάδα με συνολικό σκορ 4-2 προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 59’ με τον Κωνσταντακόπουλο και στο 93’ ο Φελίπε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Νικοπολίδης, Παρράς, Σμπώκος, Βαφέας (46’ Τεξέιρα), Σπίνος, Σολόα (71’ Ιπαλίμπο), Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Ίλιεφ (62’ Μασούρας), Τεττέι (62’ Μπιφουμά), Αντερέγκεν

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης (68’ Λαμπρόπουλος), Αμπάντα, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Μπάκιτς (68’ Νέιρα), Ριέρα (46’ Μπάκου), Μοσκέρα (80’ Μεγιάδο), Ντίκο (68’ Φελίπε).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter