Πάντειος: Στα Κύθηρα το 13ο Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης νέων

Πάντειος: Στα Κύθηρα το 13ο Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης νέων

Για 11η συνεχόμενη χρονιά το Ευρωπαϊκό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης (ΕΚεΠΕΚ) διοργανώνει στα Κύθηρα, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου, το Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Νέων Επιστημόνων με θεματική: «Νησιωτικότητα: Περιβάλλον και Ανάπτυξη – Θαλάσσιες Μεταφορές και Ενέργεια».

Με την ευκαιρία του προγράμματος, το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ) διοργανώνει στις 30 του μήνα (17.00) σε εκδήλωση με θέμα τα μονοπάτια των Κυθήρων και των Αντικυθήρων και τη συμβολή τους στον τουρισμό, την ήπια ανάπτυξη και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των δυο νήσων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα του μονοπατιού Αρωνιάδικα-Αλοϊζιάνικα-Καστρισιάνικα και ενημέρωση στην πλατεία Καστρισιανίκων για την πρόοδο των εργασιών, τα σχέδια για την ολοκλήρωση του προγράμματος, ανταλλαγή απόψεων και βραβεύσεις των πρωτεργατών.

Για να επικοινωνήσετε με την Οργανωτική Επιτροπή μπορείτε να καλέσετε στο 210 920 1832 & 1833 και στο e-mail: ekepek@panteion.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter