Παντελίδης: Σε κώμα ο τραγουδιστής την ώρα του τροχαίου;

Παντελίδης: Σε κώμα ο τραγουδιστής την ώρα του τροχαίου;

Ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου αποκάλυψε μια συνταρακτική λεπτομέρεια που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη πριν από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 και τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του αναφέρει ότι ο 32χρονος τραγουδιστής είχε κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε με τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου.

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη δήλωσε στην εφημερίδα: «Δηλώνω κατηγορηματικά και το υπογράφω και στην έκθεσή μου ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν στη θέση του συνοδηγού! Σύμφωνα με τα εργαστηριακά και τα νεκροτομικά ευρήματα, το ποσοστό αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στο αίμα και στα ούρα του ήταν τόσο υψηλό, που μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και κώμα. Με δεδομένο ότι ο Παντελίδης έπασχε από χρόνια μυοκαρδιοπάθεια με επηρεασμένη καρδιακή παροχή, είχε σίγουρα δυσκολία σε όραση, κίνηση, ομιλία, ήταν ληθαργικός και πιθανός βρισκόταν σε καταπληξία. Προκύπτει σαφέστατη αδυναμία να οδηγήσει ένα όχημα 2,5 τόνων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter