Παντελής Καψής για ΚΙΝΑΛ: Όταν ο πρόεδρος μάς βγαίνει αρχηγός φοιτητικής παράταξης

Παντελής Καψής για ΚΙΝΑΛ: Όταν ο πρόεδρος μάς βγαίνει αρχηγός φοιτητικής παράταξης

Δεν φαίνεται να έχει την καλύτερη άποψη ο Παντελής Καψής, πρώην διευθυντής των Νέων, του Βήματος και υπουργός του Λουκά Παπαδήμου, για τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Αφορμή το «ολίγον μομφή» του προέδρου του ΚΙΝΑΛ μετά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο ίδιος δήλωσε πως δεν θέλει εκλογές αλλά θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής.

Σε ανάρτησή του ο Παντελής Καψής είναι ιδιαίτερα σαφής μιλώντας για αντίφαση, ενώ γίνεται σκωπτικός στον νέο πρόεδρο που προβάλλουν τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο για να κατευθύνουν τόσο τους δυσαρεστημένους της ΝΔ αλλά και για να κατευθύνουν προς τα εκεί ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Να ψηφίζεις πρόεδρο κόμματος και να βγαίνει αρχηγός φοιτητικής παράταξης. Κρίμα…
ΥΓ. Ψηφίζει πρόταση μομφής αλλά είναι εναντίον πρόωρων εκλογών, ο ορισμός της αντίφαση», γράφει.

Γίνεται μάλιστα πιο σαφής απαντώντας σε σχόλιο:

«… εγω Γιώργο θέλω έναν αρχηγό που να μπορεί να διατηρεί την σοβαρότητα του κάτω από πίεση. Να μη κινείται επειδή φοβάται ότι θα τον κατηγορήσουν πως συμπλέει με τον ένα ή τον άλλο. Και βέβαια να μην ακολουθεί την αθλιότητα του συριζα που πάει να εκμεταλλευθεί κομματικά μια θεομηνία, όσα λάθη και αν έγιναν.»

Να υποθέσουμε πως προτιμούσε έναν πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ που θα άφηνε την κυβέρνηση Μητσοτάκη απερίσπαστη στο έργο της;

Οι αναρτήσεις του Παντελή Καψή:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter