Παντός καιρού. Και κυρίου

Παντός καιρού. Και κυρίου

Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν μιλήσει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (και της Ελιάς, μην την ξεχνάτε…) ορκίζεται σε όλους πως για το μόνο που δεν συζήτησαν είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Δηλαδή στην επικοινωνία τους ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο Ευάγγ. Βενιζέλος είπαν «χρόνια πολλά» και μίλησαν για τη Λιβύη, την οικονομία, τα ελληνοτουρκικά, τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, τον εκλογικό νόμο, αλλά «ξέχασαν» να μιλήσουν για την επόμενο ένοικο της Ηρώδου Αττικού.

Η ουσία πάντως είναι ότι μετά την επικοινωνία τους από το Μαξίμου ξεκίνησαν διαρροές για υποψηφιότητα Βενιζέλου, δημοσιοποιήθηκε το γεύμα Βενιζέλου – Σαμαρά και γράφτηκαν σενάρια με κάποιον ρόλο του Βενιζέλου στο προεδρικό μέγαρο. Ακόμη και εκτός πολιτικής τους είναι χρήσιμος.

Τον τρολάρει

Συνεχίζει το τρολάρισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας εκνευρισμό στο Μαξίμου. Η αρχή έγινε όταν στη μεταξύ τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σύστησε στον πρωθυπουργό να κάνει γυμναστική και να πίνει νερό για να μην τον πιάνει το τζετ λαγκ. Ακολούθησε νέο τρολάρισμα για τη συγκρότηση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου: «Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε μόνο 6 μήνες και 7 ημέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό και πόσο γκάφα ολκής ήταν να καταργήσει το υπουργείο» έγραψε ο Αλ. Τσίπρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB. Τσίτα τα νεύρα του ψηλού κυρίου…

«Θα πάτε Βερολίνο;»

Και πού να έβλεπαν οι «Μαξιμαίοι» το πάρτι που έκαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με αφορμή τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη διάσκεψη του Βερολίνου. Μου λένε ότι στο καφενείο της Βουλής ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Μάριος Κάτσης, οι οποίοι αμφότεροι διακρίνονται για το χιούμορ τους, πείραζαν κυριολεκτικά όποιον περνούσε από μπροστά τους.

«Εσείς θα πάτε Βερολίνο;», «Μήπως είστε μέλος της διπλωματικής αποστολής που θα στείλει η κυβέρνηση στο Βερολίνο;» ρωτούσαν. Και να δεις ένα πράγμα, ούτε οι κυβερνητικοί βουλευτές ούτε τα στελέχη της ΝΔ και της κυβέρνησης καταλάβαιναν τι τους έλεγαν…

Εισπήδηση

Στη θάλασσα οι πειρατές συνήθιζαν την εισπήδηση στα ξένα καράβια. Στην Ελλάδα εισπήδηση στα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη εκτιμώντας ότι στον επόμενο ανασχηματισμό που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ «θα μπει άλλος στη θέση του Γιάννη Ραγκούση», ο οποίος είναι ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πειρατεία της Ντ. Μπακογιάννη απάντησε ειρωνικά ο Γ. Ραγκούσης: «Μα Πρόεδρε Αλέξη Τσίπρα είναι σωστό να το μαθαίνω από την Ντόρα… Μητσοτάκη;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter