Παντρέψαμε τον δικό μας Άγγελο Προβολισιάνο και έχουμε documenta

Παντρέψαμε τον δικό μας Άγγελο Προβολισιάνο και έχουμε documenta

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Προβολισιάνος άφησε για λίγο το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και αφέθηκε στην αγκαλιά της αγαπημένης του Αποστολίας Γκίκα.

Στην όμορφη Άρτα παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών ο Άγγελος Προβολισιάνος και η Αποστολία Γκίκα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ανταλλάσσοντας όρκους αγάπης. Ένας από τους πιο μάχιμους δημοσιογράφους απαρνήθηκε την εργένικη ζωή για χάρη της υπέροχης Αποστολίας που έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του.

Κουμπάροι του ζευγαριού οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Κατή και Ανδρέας Μπελεγρής. Μετά την τελετή στήθηκε τρικούβερτο γλέντι που έφτασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χορός, οινοποσία, παραδοσιακά εδέσματα και πολύ τραγούδι.

Σε από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του καλού συνάδελφου δεν γινόταν να μην παραστεί η ερευνητική ομάδα, ο πυρήνας της εφημερίδας Documento. Ήταν όλοι εκεί, ο Μάριος Αραβαντινός, η Αντιγόνη Μιχοπούλου, η Δανάη Κισκήρα-Μπαρτσώκα, ο Βαγγέλης Τριάντης, ο Βασίλης Ανδιανόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βενάκης, ο Αντώνης Ρηγόπουλος, ο Βαγγέλης Σπυράκης και φυσικά όλα αυτά αρχηγού παρόντος του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη.

Το παρών έδωσαν βουλευτές όπως ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος, η Όλγα Γεροβασίλη, η Νατάσσα Γκαρά, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Μάριος Κατσής, ο Βασίλης Τσίρκας και ο πρώην υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος που θέλησαν να τιμήσουν το ζευγάρι.

Όλη η οικογένεια του Documento και το Κουτί της Πανδώρας εύχεται βίον ανθόσπαρτο στον Άγγελο και την Αποστολία με υγεία, χαρές και πολλά ρεπορτάζ!!

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter