Πάνω από 20.000 γεύματα δώρισε ο Μπρούνο Μαρς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη Χαβάη

Πάνω από 20.000 γεύματα δώρισε ο Μπρούνο Μαρς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη Χαβάη

Ο Μπρούνο Μαρς ολοκλήρωσε την περιοδεία του “24K Magic World Tour” προσφέροντας γεύματα σε 24.000 κατοίκους της Χαβάης για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ο γεννημένος στη Χαβάη τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι διέθεσε χρηματικό ποσό στον Στρατό Σωτηρίας στη Χαβάη και στα Νησιά του Ειρηνικού, διεθνούς κινήματος των Ευαγγελιστών, το οποίο κάθε χρόνο ετοιμάζει γεύματα για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Ο τραγουδιστής της R&B έδωσε προχθές στο στάδιο Αλόχα της Χονολουλού την τελευταία συναυλία της περιοδείας του. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη βραδιά που εμφανίστηκε στο στάδιο 50.000 θέσεων.

Με την περιοδεία του ο καλλιτέχνης προώθησε το άλμπουμ “24K Magic” του 2016 με το οποίο κέρδισε έξι βραβεία Grammy νωρίτερα φέτος, μεταξύ άλλων, καλύτερου άλμπουμ, τραγουδιού και ηχογράφησης της χρονιάς. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις επιτυχίες του ‘That’s What I Like”, “Finesse” και “24K Magic”.

Ο Μπρούνο Μαρς είναι ο πρώτος καλλιτέχνης, για τις τρεις συνεχόμενες συναυλίες του οποίου πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια και άφησε πίσω τους Μάικλ Τζάκσον και U2 με το ρεκόρ των δύο συναυλιών.

Η περιοδεία ξεκίνησε το 2017 με συναυλίες σε κάθε ήπειρο εκτός από την Ανταρκτική. Μαζί του στη συναυλία συμμετείχαν οι Boyz II Men, Charlie Wilson, Ciara και Ella Mai.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter