Πάνω ο τζίρος της βιομηχανίας τον Νοέμβριο

Θετικά κινήθηκε ο τζίρος της βιομηχανίας το Νοέμβριο του 2016 καθώς σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή ο σχετικός δείκτης ενισχύθηκε 2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015.

Η αύξηση προήλθε κατά 5,4% από την αύξηση της δραστηριότητας των Ορυχείων-Λατομείων και συγκεκριμένα από την εξόρυξη μεταλλούχων μεταλλευμάτων και άλλων εξορυκτικών δραστηριοτήτων και κατά 1,9% από την ενίσχυση του κύκλου εργασιών των μεταποιητικών επιχειρήσεων. Από τη μεταποίηση στην αύξηση συνέβαλαν οι κλάδοι των φαρμακευτικών προϊόντων, των βασικών μετάλλων, των μεταλλικών προϊόντων και μηχανοκίνητων οχημάτων καθώς και των ρυμουλκούμενων οχημάτων.

Σε επίπεδο δωδεκαμήνου Δεκεμβρίου-2015-Νοεμβρίου 2016 ο μέσος δείκτης του κύκλου εργασιών στη βιομηχανία παραμένει αρνητικός (-5,9%) σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.