ΠΑΟ: Απέκτησε ως δανεικό τον Σέρβο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

ΠΑΟ: Απέκτησε ως δανεικό τον Σέρβο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός απέκτησε ως δανεικό τον Σέρβο μέσο της Χόφενχαϊμ Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται τόσο σαν εξάρι όσο και σαν οκτάρι, βρίσκεται ήδη στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, έχοντας περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο εντός της ημέρας.

Ο Γκατσίνοβιτς έχει πλούσια προϋπηρεσία στα γερμανικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Χόφενχαϊμ, ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Βοϊβοντίνα και του Απόλλωνα Λεμεσού. Ηθελε να αποχωρήσει από την ομάδα του γιατί δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε μία σεζόν που θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η μεταγραφή του στη Χοφενχάιμ έγινε το καλοκαίρι του 2020. Σε μια κίνηση που ουσιαστικά ήταν ανταλλαγή με τον Τσούμπερ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ! Με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας, έχει «γράψει» ήδη 23 συμμετοχές και έχει σημείωσε 2 γκολ. Η τελευταία του παρουσία με τους Πλάβι ήταν τον Νοέμβριο του 2020 σε ένα ματς με τη Ρωσία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter