ΠΑΟ: Δύσκολη νίκη, 1-0 τον Απόλλωνα

ΠΑΟ: Δύσκολη νίκη, 1-0 τον Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός με τη ψυχή στο στόμα νίκησε στη Ριζούπολη 1-0 τον Απόλλωνα και επέστρεψε στις νίκες. Από το 51’ έπαιξε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ζαγαρίτη.

Οι πράσινοι πέτυχαν το γκολ που έφερε το «διπλό» στο 20’. Ο Χουάνκαρ έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Βέρχουλστ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα και ο Φ. Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ (0-1). Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 26’ με τον Τσιλούλη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Δύο λεπτά αργότερα δόθηκε πέναλτι υπέρ της «ελαφράς ταξιαρχίας» σε μαρκάρισμα του Διούδη στον Ν. Ιωαννίδη. Μετά από τη χρήση του VAR ο διαιτητής Μ. Κουτσιαύτης ανακάλεσε την απόφαση του, ενώ στη φάση τραυματίστηκε σοβαρά ο επιθετικός του Απόλλωνα, ο οποίος διεκομίσθη με διάσειση στο νοσοκομείο.

Στο 43’ ο Φερνάντεζ βρέθηκε από πλάγια τετ α τετ με τον Διούδη, όμως ούτε κι αυτός κατάφερε να σκοράρει.

Στο 51’ δόθηκε πάλι πέναλτι στον Απόλλωνα και για δεύτερη φορά ο ρέφερι πήρε πίσω την απόφαση του μετά τη χρήση του VAR δίνοντας φάουλ έξω από την περιοχή. Στη φάση αποβλήθηκε πάντως με δεύτερη κίτρινη ο Ζαγαρίτης.

Στο 72’ ο Ιωαννίδης έχασε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, ενώ στο 77’ ο Μπεντινέλι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

O Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιλούλη, Σλίβκα, Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Αλεξανδρόπουλο, Πούγγουρα, Καρλίτος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (70’ Χουχούμης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεζ (70’ Μουνιέ), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (34’ Ντάουντα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (74’ Μολό), Αθανασακόπουλος (84’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (85’ Μαυρομάτης), Μακέντα (81’ Καρλίτος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter